Aspekt Visuel Kommunikation

Kompetencer

Som fullservice grafisk virksomhed løser vi alle typer opgaver indenfor visuel kommunikation. Vi lytter, rådgiver, designer, producerer og monterer – og prioriterer en god dialog med dig igennem hele processen. Se alle vores kompetenceområder nedenfor og bliv inspireret…

Wayfinding


Vil du vide mere om muligheder & materialer eller har du brug for sparring? Ring 38 10 85 87 eller skriv til os på hej@aspekt-as.dk.
Skælbækgade oversigtstavle med lejerliste
Wayfinding
Kontorafskærmning med frosted og udskåret folie
Foliedekoration
Print på oliefolie til udstilling hos Bespoken
Kunst & Udstillinger
Bredgade 45 folieafskærmning ind til mødelokale
Kontor & Virksomheder

Sådan arbejder vi med opgaverne


STEP BY STEP
Fase 1 – Rådgivning og projektstyring
Vi er mestre i at skabe optimeret adfærdsdesign og leverer professionel rådgivning gennem hele processen – fra idéoplæg til montering af de færdige løsninger.

Fase 2 – Grafisk design
Det grafiske arbejde udvikler vi ofte i samspil med en fastlagt designmanual. Designet kan få den visuelle orientering til at fremstå som udsmykning – et synligt bindeled mellem det fysiske rum og brugerne.

Fase 3 – Materialevalg
Vi har stor respekt for bygningens arkitektur og vælger materialer med omhu, fordi de kan gøre en stor forskel. Ikke bare for det færdige skiltekoncept, men for hele bygningens udtryk. Materialer kan være ædelmetaller som messing, tombak og stål. Det kan være træ, folie, akryl – eller et mix.

Fase 4 – Produktion
Produktionen i vores eget værksted ligger hos erfarne fagfolk i tæt samarbejde med projektleder og grafiker. Arbejdsgangen sikrer forståelse for opgavens art, og at tidsplan og budget overholdes.

Fase 5 – Implementering + Montering Vores team af uddannede fagfolk arbejder struktureret med implementering og opsætning – ofte med en stram deadline.

Fase 6 – Evaluering
Det er vigtigt at evaluere på det færdige wayfinding skiltekoncept, når alt er integreret, og huset er taget i brug. Fungerer henvisningerne som tænkt, eller skal der evt. tilføjes eller ændres på nogle skilte.
Toiletpiktogrammer i messing hos BG40
Grafisk design
Printet hav motiv på væg
Print
Maersk logo udskåret akryl
Skilte & Pyloner
Københavns Kommune Ottilia indretning og udsmykning
Udsmykning & Indretning
Adapteo messestand display klodser og video
Messer & Events
3D skiltning PORT
Specialopgaver