Aspekt Visuel Kommunikation

Hvem er vi?

Vi er et dedikeret team af professionelle rådgivere, erfarne projektledere, kreative grafikere og rutinerede specialister inden for produktion, færdiggørelse og montering. Vores største arbejdsglæde er tilfredse kunder, og da vi har været i branchen i mere end 30 år, kan vi sikre, at alle aspekter er med, når vi med hjerte, hjerne og solidt håndværk skaber fantastisk visuel kommunikation, der virker.
Morgenmøde
Aspekt Visuel Kommunikation er en moderne grafisk virksomhed med medarbejdere, som er stærke inden for egne fagområder og sprudler af kreative ideer. Vi er nysgerrige, strategiske og eksperter i at finde de bedste løsninger inden for wayfinding, udsmykning og dekoration af kontormiljøer, skiltning, udstillinger, messer og events. Alle byder ind med faglighed og erfaring for at nå et resultat, der rammer både dit behov og budget lige i øjet.

Vi samarbejder med både små og store virksomheder og institutioner i Storkøbenhavn og har leveret visuel kommunikation til blandt andet museer, biblioteker, ejendomsselskaber, håndværkere, kendte brands og andre spændende organisationer. Vi har høje kvalitetskrav og ønsker ikke at gå på kompromis med vores arbejde, hvilket vi ser som en af vores helt store styrker.

Vi har fingeren på pulsen for at holde os opdateret på nye miljøvenlige produkter. Og hvor vi kan slippe afsted med det prøver vi altid at tage det bæredygtige valg indenfor materialer. Vi designer løsninger der kræver så få ressourcer som muligt at vedligeholde og udskifte.

Og så kører vi selvfølgelig i el-bil eller på cykel når vi kører rundt for at udsmykke Storkøbenhavn. Vi kommer også gerne forbi og besøger dig.
Produktion
Aspekt Est 1990 stempel skæv

Vi er klar til at rådgive dig


Ejer & Grafisk Rådgiver
Helle Conradsen
Projektleder
Sandra Karlin
Grafisk Designer
Anja Camille Hansen
Mediegrafiker
Thea Meedom Jensen
Produktionsleder
Kristina Schou Hvid
Skiltetekniker
Lea Lind Jensen
Skiltetekniker
Inge Norman
Skilteteknikerelev
Kristine Vig Jungersen