Messer & Events

Løsninger med puls

Det handler om at blive set og husket for noget godt, når du stiller op på en messe eller udstilling. Det kræver klar kommunikation og en visuel profil i takt med såvel virksomhed som udvikling. Hos Aspekt Visuel Kommunikation tager vi pulsen på begge dele og skaber en unik løsning, uanset om du vælger den store, iøjnefaldende messestand eller den mindre udgave sammensat af enkle, visuelle ingredienser. Vi har god erfaring med begge dele.
Adapteo messestand display klodser og video
Fie Kreutzfeldt printet kort til messestand
Fie Kreutzfeldt messestand med stort banner
DGI Folie tekster og grafik-på messestand
Tilbehør til trykt materiale på messestand
DGI spilleklodser speciallavet til event
Dolphin Care roll up messestand
At være til stede og blive bemærket er selve formålet med at deltage i messer og udstillinger. Derfor vælger nogle virksomheder en omfattende løsning med udsmykning af hele messestanden og profilering af virksomheden med fx logobannere, roll-ups, matrixrammer med og uden lys, skridsikker gulvprint og små logoflag. Gerne suppleret med foldere, visitkort, plakater og andre profilerende tryksager til uddeling.

Andre vælger en mindre udgave, som ikke nødvendigvis skaber mindre opmærksomhed. Det kommer an på den visuelle kommunikation, som kan være unik uden at være højtråbende. Hovedsagen er, at materialerne opfylder de mål, du sætter dig.

Aspekt Visuel Kommunikation kan stå for hele processen og rådgive undervejs fra udvikling af materialerne, over design og produktion til montering. Vores professionelle montører sørger gerne for ophæng på stedet, hvis I ikke vil gøre det selv.

Et event som et firmajubilæum, en festlig sommerfest, et åbent hus, en lancering, en konference, udsmykning af et showroom eller noget helt andet, kan nemt spices lidt op med beachflag som skaber synlighed og liv. Plakatprint i en A-buk stander eller et storformat print på figurskåret skumplader eller lign.