Messer & Events

Løsninger med puls

Det handler om at blive set og husket for noget godt, når du stiller op på en messe eller afholder et event. Det kræver klar kommunikation og en visuel profil i takt med såvel virksomhed som udvikling. Hos Aspekt Visuel Kommunikation tager vi pulsen på begge dele og skaber en unik løsning, uanset om du vælger den store, iøjnefaldende messestand, den mindre udgave sammensat af enkle, visuelle ingredienser eller blot et enkelt funklende indspark til dit event.
Adapteo messestand display klodser og video
DGI spilleklodser speciallavet til event
Fie Kreutzfeldt printet kort til messestand
Fie Kreutzfeldt messestand med stort banner
En imødekommende stand med et visuelt udtryk, der skiller sig ud i mængden, og optimal udnyttelse af de få kvadratmeter messestand er det, vi oftest sigter efter, når vi designer messestande. Derudover bestræber vi os på at skabe fleksible elementer til standen, så de kan genbruges til andre formål, når messen er ovre – til andre messer, hjemme i virksomheden eller til et event.

Large
Nogle virksomheder vælger en omfattende løsning med udsmykning af hele messestanden og profilering af virksomheden med fx udskåret logo, roll-ups, matrixrammer med lys, skridsikker gulvprint og tv-væg med informativ video. Gerne suppleret med foldere, visitkort, plakater og andre profilerende tryksager til uddeling.

Medium
Andre vælger en mindre udgave, som ikke nødvendigvis skaber mindre opmærksomhed. Det kommer an på den visuelle kommunikation, som kan være unik uden at være højtråbende. Hovedsagen er, at elementerne opfylder de mål, du sætter dig.

Small
Måske kan et enkelt iøjnefaldende indspark til dit event eller blikfang på din messestand være nok til at skabe den wauw-effekt, der skal til.

Aspekt Visuel Kommunikation kan stå for hele processen og rådgiver undervejs fra udvikling af materialerne, over design og produktion til montering og ophæng på stedet.

Vi hjælper gerne alle steder, hvor det handler om at give en messestand eller et event et markant visuelt udtryk med puls.
Gubi stickers til 3 days of design
ATBO butiksfacade til 3 days of design
ATBO event til 3 days of design
Fritz Hansen 3 days of design foliedekoration

3daysofdesign

Med København som bagtæppe folder det årligt tilbagevendende event ’3daysofdesign’ sig ud i byens showrooms med præsentation af nye produkter og klassikere fra den stolte danske designtradition.

Vi har tidligere produceret udsmykning og butiksfacader til flere af udstillerne i forbindelse med ’3daysofdesign’, fx Fritz Hansen, Carl Hansen & Søn, Abstracta System Nordic & ATBO.
Henrik Wessel storformat banner print
Dolphin Care roll up messestand
Et firmajubilæum, en sommerfest, et åbent hus, en konference eller en produktlancering, kan nemt blive et mere festligt event med et element med fantasifuld eller informativ visuel kommunikation. Det kunne fx være:

Roll-up | banner | stilladsbanner | beachflag | matrixramme med eller uden lys | flag | logoflag

Roll-up
En roll up består af et print, fastmonteret i et aluminiumskassette system, som hurtigt opstilles og nedtages igen. Med systemet medfølger altid en sort praktisk bæretaske, der gør det let og bekvemmeligt at opbevare og transportere videre til næste messe eller udstilling.

Den klassiske roll-up fylder minimalt, men giver maksimal opmærksomhed. Den er egnet både til informative budskaber eller simpel branding af virksomheden.

Bannere
Vi producerer bannere i alle størrelser og materialer. De kan være små og fine, eller store og kæmpestore!

Et mega size stilladsbanner med lovpligtige detaljer, et storformatsbanner som et eye-catching facadebanner, eller et fint lille stofbanner med logo til en udstilling eller til en messestand. Bannere er et godt blikfang, som nemt kan genbruges igen og igen. Banneret er en perfekt løsning til både korte og lange budskaber, både til udendørs eller til indendørs brug.

De hyppigste bannermaterialer er:
Stofbanner – Tricot (et brandhæmmende materiale, godkendt til anvendelse som messebanner) Presenning – PVC (et kraftigt voksdug lign. Materiale, egnet til fx facadebanner) Mesh – Letvægtsstofmateriale med små huller (egnet til fx stilladsbanner, da vinden kan trænge igennem)