Grafisk design

Ultimative visuelle udtryk

Grafisk design er gennemgående i de fleste af vores kompetenceområder, og vi har et opmærksomt grafisk øje på alt, hvad vi laver. Uanset om det gælder typografering af et skilt, placering af et logo eller layout af en folder. Og skal du have hjælp til logo design, udvikling af visuel identitet eller layout af grafiske elementer, kan vi skabe det visuelle udtryk, som afspejler din virksomhed eller brand.
The Nail Lounge logoskilt med foliedekoration
Københavns Kommune layout af brochure
Henrik Wessel poster layout
Grafisk design logoer
Grafisk design er visuel kommunikation, der udfolder sig i tekst og typografi, billeder, ikoner, former, farver, rum – og i de fysiske materialers tekstur. Kunsten er at kombinere elementerne, så de fortæller en historie eller starter en handling. Får budskaber ud eller leverer vigtig information videre.

Vi nørder typografi og farver og gør os umage med alle aspekter af grafisk design. Uanset om opgaven er udformning af et menukort, en plakat eller design af din visuelle identitet, så den kommunikerer de værdier og kompetencer, virksomheden står for.

En virksomheds visuelle identitet er med til at skabe brandet, og vi værner om eksisterende design guidelines når vi layouter nye grafiske elementer. Skal du have opdateret en eksisterende visuel identitet, kan vi hjælpe med et ”facelift”. Men vi kan selvfølgelig også designe den visuelle identitet fra bunden. Vi bestræber os altid på at skabe et unikt udtryk med en indbygget fleksibilitet så den kan foldes ud på alle kommunikationselementer.
PWR8 grafisk designet print
Se case
Se case
PWR8 udskåret folie tekst og illustrationer
Grafisk design for Københavns Kommune farvepallette