Kunst & Udstillinger

Åndelig føde til sjælen

Museer og udstillingshuse rummer inspiration, viden og stærke visuelle oplevelser. Til berigelse af hjerte og hjerne. Vi træder til, når der skal skabes overblik i sansebombardementet. Når gæsterne skal have hjælp til at finde vej gennem værker, illustrationer, oplysende tekster og tidslinjer. Uanset stedet og typen af udstilling skræddersyr vi skilte, dekorationer, tekster og overskrifter, før vi monterer elementerne i de kunstneriske omgivelser.
Print på oliefolie til udstilling hos Bespoken
Hos Aspekt Visuel Kommunikation hjælper vi også kunstnere med at gøre ideer til virkelighed og ramme det udtryk, de har tænkt sig med et kunstværk. Vi har ekspertise inden for materialer, produktion og montering og kan fx færdiggøre et værk med print på folie monteret på plexiglas.

Vi står også gerne for udformning, produktion og opsætning af de tekster, der fortæller om værk eller kunstner. Det stiller høje krav til æstetik og kvalitet at få teksterne til at tage sig smukt ud. Det kan fx være konturskåret folie monteret direkte på væggen eller på værkskilte – små plader, som matcher vægfarven og skaber en 3D-effekt. Alt, hvad vi laver, bliver udformet med respekt for kunstneren og stedet.
Gl.Strand printet værksskilt
Kingas-kunst-på-folie-i-svømmehal-set-udefra
Folietekster til kunstværker på Den Hirschsprungske samling
Gl. Strand tekst til udstilling i folie
SMK Folie print med motiv
Se case
Thorvaldsen folietekst pilles til oversigtsskilte
Skiltning med folie print på Copenhagen Contemporary
SMK gulvtekster
Nogle udstillinger sammensætter en større pakke, der udover folietekster og print indeholder bannere og værkskilte, udskårne figurer og andre unikke elementer, som skal integreres i rummet. Andre udstillinger kommunikerer i minimalistisk stil med få tekster og illustrationer.

Uanset omfanget af udstillingen hjælper vi gerne og har altid en unik produktion, hvor vi laver farveprøver og farvestyring af print mv. for at sikre, at de rette farver, udtryk og fastlagt stil bliver overholdt, og eventuelle forventninger fra kunstnerens side opfyldes. Vi går altid langt for at sikre et optimalt endeligt resultat.

For os handler det også om at være fleksible og smidige, da der ofte inden åbningsdagen kan opstå behov for akut assistance og udrykning fra vores side med ekstra produktion eller pludselig opståede ændringer til udstillingen. Vi kender de situationer, som typisk dukker op, og ved, at der kan være pres på inden ferniseringen – eller andre ufravigelige datoer.

Et udpluk af vores faste udstillingskunder er bl.a. Den Hirschsprungske Samling, Kunstforeningen Gl. Strand, Storm P Museet, Copenhagen Contemporary, Kunsthal Nikolaj og mange flere – både store og små museer, gallerier og kunsthuse.