Udsmykning & Indretning

Kun himlen sætter grænser

Hos Aspekt Visuel Kommunikation har vi mange års erfaring med at forvandle neutrale omgivelser til moderne, inspirerende rum. Med respekt for det eksisterende og opdateret på de nyeste trends vælger vi materialer, der overrasker, bryder med klassiske rumopfattelser og sætter væggene i et nyt perspektiv. Der er stort set ingen grænser for, hvad vi kan skabe med udsmykning, farver, indretning, elegante ruminddelinger, originale indfald og fantasifulde løsninger.
PJP akustikbillede printet på stof
Se case
Pallesvej folieindpakket væg og farvevalg på søjler
Se case
Københavns Kommune Ottilia indretning og udsmykning
Adapteo Foliedekorationer bagvæg efter
Se case
Hvor skal vi starte? Der er uendelige muligheder, når du vil lave visuelle forandringer i dine fysiske omgivelser. Har du nogle småtrætte rum, der skal forvandles til imødekommende lokaler? Vi kan beklæde gamle borde med slidstærk folie og pakke køkkenskabe eller andet inventar smukt ind. Vi kan skabe perspektiv i trappeopgangen med kæmpe store folieløsninger. Eller gøre kantinen grønnere med dekorative afskærmninger og forbedre akustikken med spændende strukturbeklædning eller akustikplader med print. Hygge eller arbejdsbelysning, gulvbelægning, farver på væggene og møbler der passer til formålet. Vi er klar til det hele – også det, vi ikke har prøvet før.

Ved store indretningsopgaver inviterer vi vores eksterne indretningsarkitekt med på opgaven. Et frugtbart samarbejde, som har resulteret i vellykkede udsmyknings- og indretningsprojekter for fx bo- og væresteder i Københavns Kommune.
Københavns Kommune indretning med mosvæg
Københavns Kommune specialbygget møbel
Akustikplader med print i ramme
Akustikplader bliver brugt i indretningen for at skabe et bedre indeklima. De lydabsorberende plader med print afhjælper effektivt støj og giver en god akustik og et forbedret arbejdsmiljø i lokalet. Og så kan væggene udsmykkes med farverige billeder eller fantasifuld grafik – kun himlen sætter grænser for motivet. Akustikbillederne kan laves i de mål, som passer ind i indretningen og rummet.